nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

Onze contactgegevens

Telefoon: 0314-361687
Mobiel: 06-13742300

 

Postadres:
Werkvoor65plus.nl
Baron van Dieststraat 5
7006 AP Doetinchem

 

Email: info@werkvoor65plus.nl

Website: www.werkvoor65plus.nl

KvK: 09196626

Voor 65-plussers

Aanmelding

U hebt de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt en wil graag weer (parttime) werken. U wilt uw kennis en ervaring graag blijven inzetten en daarbij nieuwe sociale contacten opdoen. Bovendien wilt u extra bijverdienen. Dan kunnen wij als uitzendorganisatie een belangrijke schakel zijn om dit voor u mogelijk te maken. Meldt u zich dan nu geheel vrijblijvend aan via het inschrijfformulier dat u vindt onder contact of pak de telefoon en bel ons.

Werkwijze

Wij zullen met u een inschrijvingsgesprek houden zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Tevens kunnen wij een goed beeld van u krijgen om een optimale match te maken tussen wat u zoekt en de vraag naar personeel van de verschillende bedrijven. Het merendeel van de banen zijn parttime en zijn van zeer uiteenlopend niveau. Tijdens het inschrijvingsgesprek nemen wij alle mogelijkheden met u door. Bedenk van tevoren hoeveel uur u wilt werken, wat u goed kunt en wat u leuk vindt. Dat laatste hoeft niet alleen in het verlengde van het ‘oude' werk te liggen, maar kan ook iets met hobby's te maken hebben. Een docent vindt het misschien leuk om bijles te gaan geven, maar kan ook als tijdelijke invalkracht gaan werken. In de meeste gevallen benaderen we via ons netwerk potentiële opdrachtgevers om voor u een passende functie te vinden.

Beloning

Het salaris dat u verdient wordt bepaald door het aantal gewerkte uren en het bruto uurloon. De hoogte van het bruto uurloon is afhankelijk van het niveau van de werkzaamheden en wordt in overleg met de opdrachtgever vastgesteld. Het voordeel van een werkende 65-plusser is dat er minder premie afgedragen hoeft te worden, waardoor er netto per uur meer overblijft. Bovendien mag u net zoveel bijverdienen als u wilt zonder dat u gekort wordt op uw AOW-uitkering en uw pensioen. Het is wel belangrijk te weten dat alleen de gewerkte uren betaald worden. Als u bij een bedrijf aan het werk gaat ontvangt u van ons een uitzendovereenkomst waarin de gegevens van het bedrijf en de gemaakte afspraken vermeld staan.

 

 

Geen Footermenu
© 2020 Uitzendbureau Werk voor 65 Plus | Ontwerp en realisatie: GemakkelijkOnline