nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

Onze contactgegevens

Telefoon: 0314-361687
Mobiel: 06-13742300

 

Postadres:
Werkvoor65plus.nl
Baron van Dieststraat 5
7006 AP Doetinchem

 

Email: info@werkvoor65plus.nl

Website: www.werkvoor65plus.nl

KvK: 09196626

Voor bedrijven

Waarom 65-plussers

Een 65-plusser uitzendkracht werkt uit vrije wil. Marktonderzoek heeft uitgewezen dat bedrijven waar deze werknemers werkzaam zijn, een hoge mate van betrokkenheid en loyaliteit ervaren. Ze zijn flexibel en kennen nog een hoge arbeidsmentaliteit. Velen van hen beschikken over een nog recente werkervaring waardoor hun kennis en bekwaamheid actueel zijn. Anderen maken de keuze een stapje terug te doen door op een wat lager niveau te gaan werken. Sinds onze start in 2011 zijn er bij veel bedrijven in de provincie Gelderland, en dan met name in de Achterhoek en de Liemers, mensen aan het werk (of tijdelijk aan het werk geweest). Dat dit goed is bevallen blijkt wel uit het feit dat door een aantal bedrijven al snel naar een tweede 65-plusser als uitzendkracht is gevraagd. Met name de flexibiliteit van 65-plussers is voor deze bedrijven doorslaggevend.

Werkwijze

Om goed op uw bedrijfswensen aan te sluiten vinden wij persoonlijk contact uitermate belangrijk. Daarom kunt u als bedrijf vrijblijvend met ons een afspraak maken om te kijken wat wij als uitzendbureau voor u kunnen betekenen. Ook als u wensen hebt ten aanzien van specifiek in te lenen 65-plussers kunt u met ons contact opnemen. Wij komen dan bij u langs om samen met u het profiel door te nemen van wat u zoekt zodat wij een optimale match kunnen maken met de kandidaten die wij in ons bestand hebben. Als vervolgens een kandidaat zelf ook belangstelling heeft in uw vacature, dan wordt door ons een kenningsmakingsgesprek tussen de kandidaat en u geregeld om te kijken of er over en weer ‘een klik' is. Als dit zo is worden de gemaakte afspraken in een opdrachtbevestiging vastgelegd en na ondertekening kan de kandidaat aan de slag. Wij houden vervolgens met u contact om op de hoogte te blijven of aan de verwachting voldaan wordt want wij willen graag een betrouwbare partner zijn.

Medewerkers die na hun 65e willen doorwerken bij uw bedrijf

Ook is het mogelijk dat een werknemer die 65 jaar geworden is bij uw bedrijf wil blijven doorwerken. In de meeste gevallen is het echter niet mogelijk om de arbeidsovereenkomst gewoon te verlengen. Als iemand 65 jaar wordt eindigt de arbeidsovereenkomst namelijk van rechtswege. Een nieuw arbeidscontract kan door de rechter gezien worden als een verlenging van het vorige, met behoud van alle rechten inclusief ontslagbescherming. Daar zal u als werkgever niet op zitten te wachten. In deze situatie kunnen wij als uitzendbureau uitkomst bieden. Wij nemen de medewerker in dienst en plaatsen hem of haar vervolgens weer bij uw bedrijf. U loopt geen enkel risico bij ziekte of andere wettelijke verplichtingen. 

Geen Footermenu
© 2020 Uitzendbureau Werk voor 65 Plus | Ontwerp en realisatie: GemakkelijkOnline