nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

Onze contactgegevens

Telefoon: 0314-361687
Mobiel: 06-13742300

 

Postadres:
Werkvoor65plus.nl
Baron van Dieststraat 5
7006 AP Doetinchem

 

Email: info@werkvoor65plus.nl

Website: www.werkvoor65plus.nl

KvK: 09196626

Over Ons

Organisatie

In 2011 zijn wij in Doetinchem begonnen met ons uitzendbureau voor 65-plussers voor met name de Achterhoek en de Liemers. Wij zijn een kleine en actieve organisatie die met name vanuit ons kantoor aan huis werken. Hierdoor kunnen we lowbudget werken. Dit komt zowel de uitzendkracht als de opdrachtgever ten goede. Door ons jaren lange en uitgebreide netwerk met het bedrijfsleven in de Achterhoek en de Liemers kunnen wij over het algemeen snel een match maken tussen vraag en aanbod. Binnen onze organisatie staat betrouwbaarheid voorop. Wij willen een bedrijf zijn waar je van op aan kan.

Doelstelling

Onze dienstverlening is er op gericht om de knelpunten op personeelsgebied binnen bedrijven te helpen oplossen. Onze doelstelling is om aan de hand van een zorgvuldige intake en een goede afstemming zowel opdrachtgever als uitzendkracht optimaal tevreden te stellen.

Welke 65-plussers

De gemotiveerde 65-plussers die wij bemiddelen zijn uit zeer veel beroepsgroepen afkomstig, van LBO tot HBO, maar allen met specifieke (vak)kennis en ervaring. Hierbij kunt u denken aan administratieve medewerkers, verzorgenden, docenten, (vrachtwagen)chauffeurs, boekhouders, verpleegsters, secretaresses, schilders, magazijnmedewerkers, schoonmakers, telefonistes, accountants, cateringmedewerkers, tuinmannen, heftruckchauffeurs, elektriciëns, vertegenwoordigers, winkelpersoneel etc. etc.    

 

 

Geen Footermenu
© 2020 Uitzendbureau Werk voor 65 Plus | Ontwerp en realisatie: GemakkelijkOnline